Comité Alhambra 

Presse

 
 
 
         

 

NL

 

> Départ

 

> Le Comité Alhambra

   

> Le Quartier Alhambra

   

> Activités

 

> Media et presse

 

> Journal 'Alhambra'

 

> Participer?

 

> Liens

 

 

 

 
 

Brussel krijgt luxebordeel naar Amsterdams model


Theo Heuft, de vroegere baas van het Amsterdamse luxebordeel Yab Yum, wil ook in Brussel een soortgelijke zaak openen. Over een half jaar zal het bordeel zijn eerste klanten ontvangen.

De 74-jarige Heuft zou naar eigen zeggen met een serieuze Belgische ondernemer in zee gaan. Volgens Theo Heuft wordt de nieuwe zaak iets waar de Brusselaar trots zal op zijn. 

"Een Yab Yum is als een vlag op een schip. Zo'n zaak hoort thuis in de Europese hoofdstad", zei Heuft aan het Nederlandse Algemeen Dagblad.

Luxebordeel
Yab Yum was een bekend luxebordeel in Amsterdam. Heuft had er naar eigen zeggen een omzet van een miljoen euro per maand. Hij zou er schuimwijn van 15 euro per fles verkocht hebben als champagne voor 550 euro per fles. 

Onlangs kwam Yab Yum weer in de actualiteit nadat bekendraakte dat een Brusselse parketmagistraat daar klant aan huis was, op kosten van een Vlaamse zakenman. 

In 1999 verkocht Heuft het bordeel nadat hij werd afgeperst en bedreigd. De stad Amsterdam sloot het vorig jaar, omdat het vermoedde dat de zaak in handen was gekomen van Hells Angels.

 

 

© Brusselnieuws.be / tvbrussel