Comité Alhambra 

Presse

 
 
 
         

 

NL

 

> Départ

 

> Le Comité Alhambra

   

> Le Quartier Alhambra

   

> Activités

 

> Media et presse

 

> Journal 'Alhambra'

 

> Participer?

 

> Liens

 

 

 

 
 

Brusselse politie gaat strijd aan met overlast


 

 

De Brusselse lokale politie heeft beslist de strijd aan te gaan met de overlast die heerst in de wijken Vismet en Alhambra, tussen de Dansaertstraat en de Antwerpselaan. Dat meldt het Brusselse parket. In de voorbije dagen zijn al een 200-tal processen-verbaal opgesteld voor kleine inbreuken die het leven in de wijken onaangenaam maken.
 
In de nacht van 26 op 27 juni stelden een tiental agenten van de Brusselse politie al 192 processen-verbaal op. Vier daarvan waren gericht tegen mannen die op straat plasten, twee voor geluidsoverlast in bars, 84 voor verschillende verkeersinbreuken en 104 voor geluidsoverlast op straat en prostituees die de ingang van gebouwen versperden. Opmerkelijk is daarbij volgens de Brusselse politie dat een heel aantal mannen die bij de prostituees op bezoek kwamen, dat deden met de wagen van hun echtgenote. Zij riskeren dus niet enkel een boete maar ook een fikse echtelijke ruzie, aldus de politie.
 
Daarnaast stelde de Brusselse politie de voorbije dagen ook 17 processen-verbaal op tegen zogenaamde 'juke-box'-wagens, dat zijn wagens die met open ramen en de geluidsinstallatie op het maximumniveau op straat rondrijden. (belga/lpb)

 

 

 

 

 

 

 

 

© De Morgen - www.demorgen.be