Comité Alhambra 

Buurtkrant

 
 
 
         

 

 

 

> Start

 

> Het Comité Alhambra

   

> De Alhambrawijk

   

> Activiteiten

 

> Media en pers

 

> Prostitutie

 

> Buurtkrant 'Alhambra'

 

> Meewerken?

 

> Links

 

 

 
 

Edito 'Alhambra' : nummer 1: juni, juli, augustus, september 2006

Als inwoner van de Alhambrawijk hebt u het ongetwijfeld gemerkt: er beweegt wat in onze wijk: de KVS schittert als nooit voorheen, de ‘culturele pool’ in de Lakensestraat zorgt voor een creatieve impuls, kaaien en straten worden heraangelegd en verfraaid, nieuwe bewoners komen zich in onze wijk vestigen, ...

Het Comité Alhambra surft mee op deze dynamiek: er is het buurtfeest op zondag 18 juni, en in uw handen hebt u het eerste nummer van onze wijkkrant: ‘De Alhambra’.

De bedoeling van deze krant is u drie maal per jaar op een objectieve wijze te informeren. Ondanks de positieve impulsen blijft er nog veel werk aan de winkel: herwaarderen van de Lakensestraat als winkelcentrum, mobiliteit, aanpak van de overlast veroorzaakt door straatprostitutie, …

Als buurtbewoners kunnen we onze wijk verder blijven verbeteren door samen te werken. Goede communicatie is daarom belangrijk.

Wij hopen dat dit krantje u kan motiveren om mee te werken, op welke wijze dan ook, om het potentieel van onze buurt verder te blijven ontplooien.

Daarom, eerste afspraak: het wijkfeest op zondag 18 juni. Wij hopen u te mogen verwelkomen!